2010-05-06
 15:38:52

Jävla piss

Dagen har varit kaos. Min dator fick jag igång vid 14.30 istället för 8.30.. Säger bara det. Jag återkommer imorgon. Nu måste jag jobba.
2010-05-05
 13:20:20

I´m so sorry

Denna vecka har jag haft fullt upp, därav inge update ;)

Fredags - Valborg. Jag slutade 13, då åkte jag hem för att duscha och göra mig i ordning. Tog det lugnt, så jag var inte hos Kim och Sarah förens vid 17. Då hade killarna och C varit där sen 14 så dem var ju på G. Vi hängde där och hade skojj tills 18.30, då gick vi alla ner till centrum och käkade. Efter det drog vi hem till danne för att fortsätta festen. Vid 23 skulle alla dra vidare för att Camilla strax skulle komma hem från jobbet, och som att hon skulle börja jobba 7 på lördagen så tyckte vi att hon skulle få sova. Men då åkte C och jag hem istället. 

Lördag - Vi hämtade upp Danne vid 13 och åkte till stinsen där vi käkade innan vi åkte till rotebro för att kolla lite fotboll med halvsega pojkar från gårdagen. Kallt var det, så efter matchen åkte vi till mamma och pappa för middag.

Söndag - Då färgade mamma mitt hår. Först la vi i en blekning i hela håret för att få bort det mörkröda. Och resultatet blev som vi misstänkte - oranget. Som tur var hade jag redan köpt en annan färg för att lägga i över. Blev helt ok, så nu e jag typ koppar kanske man skulle kunna kalla det..

Måndag - Tränade aerobics med Sarah, lika kul som vanligt. Orkade med denna gång också. Sen hem till C där jag även sov över.

Tisdag - Efter jobbet drog jag till Hannipanni där jag mös och lekte med lilla Em. Hanna bjöd på ägg/baccon mackor. Mycket gott. Sen kom Maddie förbi en stund för att säga hej. Det var trevligt, har inte sett henne på månader. Vid 20,30 drog jag vidare hem till C, där jag även då spenderade natten.

Bilder från valborg kommer.