2010-04-22
 13:29:15

Torsdagsmys

Ikväll blir det middag och hockey för mig och C hemma hos Hanna och Hasan. C är ju DIFare och Hanna är HVare.. Detta blir intressant.. haha.



Sist när vi var på middag hos Cici och Mr K tillsammans med Hanna och Hasan:



2010-04-20
 15:29:50

Hmm..

jag tror inte att min älskling är så glad just nu som att Djurgården förlorade igår igen. Så just nu står det 2-1 i matcher till HV.

2010-04-20
 15:06:35

Tisdag 100420

Hellooo....

Okej, kortfattad helg

Fredag - Åkte hem till C, lagade mat, mös, somnade tidigt.

Lördag - Träffade syrran så hon, jag, oliver och matilda hänge i nacka forum under dagen, sen åkte vi hem till mamma o pappa på middag. Efter det drog jag till C där Lumpa + kusin var och förade innan dom drog till Olearys. Men jag och C stannade hemma.

Söndag - När vi vaknade gick vi till Coop där vi handlade frukost + middag, sen gick vi ut på en långprommis i solen runt edsbergsparken. Sen kollade vi på alla 10 (!) avsnitten av solsidan. Efter det kännde vi oss rastlösa, så vi åkte till macken där C så snällt pumpade mina däck. Sen åt vi jordgubbar och kollade på film.

Måndag - Vanlig dag på jobbet, efter det 70 min aerobics med Emma.

Idag - Om 1 1/2 timme slutar jag, och ikväll blir det att kolla på inspelningen av Pacific från i söndags med C.
2010-04-16
 11:04:56

TGIF

Fredag, tjiho!

Igår åkte jag till syrran och mös med Oliver hela kvällen, jag hann även med att färga hennes hår.

Ikväll ska jag träffa C och vi ska ev träffa Kim och Sarah.



Sen har jag inte så många fler planer än att jag och syrran ska shoppa på lördag.. Vi får se helt enkelt.
2010-04-15
 09:31:17

Well godmorning!

God morgon. Just nu är vi 2st på jobbet. Resterande har semester, är på kundbesök, hos läkaren m.m.. Väldigt lugnt och skönt med andra ord.
Igår efter jobbet mötte jag upp mamma i sundebergs simhall, men vi ångrade oss, så vi drog till stinsen istället, så jag kunde fixa mina naglar som var katastrof. När jag kom hem vid 20 så käkade jag, gick ut med Filippa sen hoppade jag i säng och kollade på Greys.

Idag efter jobbet ska jag först dra till täby c för att köpa ett par skor åt mamma och sen raka vägen hem till syrran för att vara barnvakt. Åh underbara torsdag. Haha fast vi får väl se sen hur underbar han kommer vara ikväll..
2010-04-14
 15:53:07

Nehe?

Jag som trodde att jag skulle träffa C idag trodde tydligen helt fel. Han ska ut för att en kollega fyller år.
Jag vet att jag inte har någon anledning att bli sur, men det blir jag. Vi kunde ju inte träffas igår, och inte heller imorgon.

Skit också...

Ja, jag vet att jag är töntig, men som jag skrev innan - jag saknar den tönten.
2010-04-14
 15:04:37

82 dagar senare

Fan va seegt det är på jobbet idag. Jag har hunnit med mer än vanligt men ändå sitter jag här och hinner skriva ett inlägg.. Tycker bättre om när jag har mycket att göra.

Efter jobbet ska jag åka till simhallen där jag ska simma med mamma. Efter det åker jag hem till C där det bjuds på middag och mys. Hann ju aldrig träffa honom igår så just nu känner jag hur mycket jag saknar honom.

2010-04-14
 11:14:54

Sol!

Solen lyser helt underbart idag, och vad passar då bättre än att jag inviger mina gula jeans från halens idag. Dom matchar jag med vita tygskor från HM och en vit tröjja från gina.



Igår efter jobbet åkte jag hem till Cici där hanna fortfarande var. Vi mös en stund på hennes uteplats innan jag, hanna och ems åkte hem till dom där jag färgade hannas hår och kollade på DH.

2010-04-13
 15:14:51

Tidsfördriv

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär ? - 2
Vad tycker du om kärlek? -  Det bästa som finns, fast även det värsta.
Är du kär i någon just nu?  - Mer än någonsin.
Saknar du någon speciell person? - ja.
Har du svårt för att bli kär? - Kär blir man inte i vem som helst.
När kysste/hånglade du med någon sist? Igårkväll
Är du en singel? - Nej
När fick du senast en komplimang? Igår
Har du hånglat med någon av samma kön? - Ja

HAR DU NÅGONSIN:

Hånglat med nån riktigt ful: - Nej, jag kysser inte vem som helst
Hånglat med fler än 50 pers: - Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll: - Nej
Gjort något riktigt dumt: - Vem har inte det..
Gjort något du verkligen ångrar: - Ja
Varit nykter på nyårsafton: - Ja
Åkt ambulans: -  Nej
Gjort nåt olagligt: - Ja
Blivit polisanmäld: - Nej
Fått din mamma att gråta: - Ja

Slagit ner någon: -  Lilla lilla jag?
Skämts över dig själv: - Ja
Sagt jag älskar dig och menat det: - Ja, jag säger det inte om jag inte menar det.
Bråkat med din pojkvänn: - Ja
Tar du droger: -  Aldrig testat
Dricker du: - Ja
Vilka kläder sover du i: - Beror på vem jag sover med

Vad hatar du verkligen: - Att sova ensam
Varit kär: - ja
Vill du gifta dig: - Ja
Vill du ha barn:
 - Ja

2010-04-13
 13:21:15

Åhhhhh på torsdag....

Ska jag vara barnvakt åt min lilla O!!




2010-04-13
 12:56:39

100413

Igår var jag på aerobicsen igen, och fy fan va roligt det var, mycket roligare än sist. Måste bero på att jag var grym igår haha! Cred till mig att jag gick dit själv också.

Efter träningen åkte jag och hämtade upp C så åkte vi hem till mig för att kolla på andra avsnittet av pacific som går på canal + med pappa. Jag tycker väl att den är sådär, men killarna tycker den är bra. Efter det så ville C kolla på Roast på berns, medans jag somnade i soffan.



Idag efter jobbet ska jag hem till Hanni. Blir nog lite middag och så ska jag färga hennes hår. Får se om Cici kommer också för då kan jag slänga i en färg i hennes hår också som jag har lovat. Men jag vill även hinna förbi C, men jag tror inte tiden räcker till för det.. Vi får se. Han skulle byta däck på sin pappas bil idag.



Helgen som var va ganska så lugn. I fredags så var vi på bio och såg Kick Ass. Det var jag, C, Martin, Lumpa, Danne K, Helena, Bettan och Stefan. Alla utom jag tyckte den var grym. Jag tyckte den var okej, men alldeles för mycket våld.



I lördags så städade vi hemma hos C, sen kom hans släktingar för att fira honom. Det vart massa fika, presenter och mys. Jätte trevligt var det. På kvällen sen hade jag inte lust med någonting, Så C fick gå ut med grabbarna själv så åkte jag hem till hanna och mös. Vi kollade på en dokumentär som heter The Cove. Handlar om den helt förfärliga slakten av delfinerna i Taiji i Japan.

 

På söndagen träffade jag först Sofie en snabbis, sen min gudmor som kom förbi för att hälsa på Oliver för första gången och till sist så åkte jag för att spendera resten av kvällen i C´s famn.

2010-04-06
 15:24:44

100406



Långledigt! Eller ledigt, jag var ju sjuk också. Men tisdag - måndag var jag ju hemma iallafall. Men utvilad kan jag inte påstå att jag är..

Torsdag - Jag var hemma och tog hand om min hund samtidigt som jag faktiskt lyckades knåpa ihop en kladdkaka som jag hade lovat. God vart den också. På kvällen mötte jag upp C i kista centrum för middag och bio. The Bounty Hunter såg vi, och den är verkligen sevärd. Hur rolig som helst.

  

Fredag - Vad vi gjorde i fredags på dagen har jag inget minne av alls, men på kvällen var vi iallafall på middag hos Hanna och henke. Det vaknades taccos, som jag och C lagade medans Hanna nattade ems. C och Henke boundade direkt, och när ölen tog slut fortsatte pojkarna till närmaste ölhak.



Lördag - På förmiddagen hjälpte jag Hanna storhandla. Det är inte lätt att handla med en 6månaders bebis utan bil, så jag ställde så snällt upp. Efter det åkte jag och C för att hjälpa pappa fixa uteplatsen hemma, men såklart att han redan var klar med det när vi kom. På kvällen kom även Cici, K, M och lilla Oliver över för att fira påsk. Mycket god mat och mycket öl blev det för pappa, K och C haha.

Söndag - Då åkte jag, C och pappa till Enköping för att hämta mina sommardäck som vi har i pappas garage vid hans jobb. När vi kom tillbaka så bytte underbara C mina däck. =) Efter det så åkte vi till hans föräldrar för påskmiddag, och då fick jag även träffa hans farmor. Efter middagen åkte vi till Kista för bio igen och den här gången såg vi From Paris With Love. En action med Travollta. Jätte bra den också.

Måndag - Då tog jag mig till Sollentuna Centrum för att inhandla lite presenter. Det vart några till C som fyller år idag och så vart det en till lilla oliver =) Hans moster tycker om att handla åt honom! På kvällen åkte vi till hans föräldrar igen för middag samt kolla på Djurgårdsmatchen. Jag sov mig igenom andra perioden. Jag vet inte vad det är, men hockey och fotbolls ljud på tvn får mig alltid sömning. Kan det vara att jag inte är så intreserad?!



Tisdag - Första arbetsdagen efter långledigheten. Kan säga såhär, det märks att det är påsklov. Det är hur lugnt som helst, men jag klagar inte! Ikväll efter jobbet ska jag förbi älsklingen en snabbis.

2010-04-01
 10:26:52

1a april

I måndags provade jag aerobics med Emma i sollentuna för första gången. Jag trode jag skulle vara sämre än vad jag var! Jag satte ju inte alla stegen perfect, och det var nått steg jag aldrig fick till, men hey, jag var inte sämst! Funderar på att skaffa klippkort där, för roligt var det, så jag kommer fortsätta!

När jag kom hem efter träningen började jag må dåligt, näsan rann och jag frös.
Så när jag vaknade på tisdagen mådde jag sämre, men jag pallade mig till jobbet, men gav upp vid lunch när mina kollegor skickade hem mig. Så hela tisdagen låg jag i soffan och gjorde inte ett skit. Samma sak i onsdags, fast på kvällen mådde jag bättre så då tog jag mig till C och sov där. Mys.

Nu har jag nyss kommit hem från C igen för att ta hand om Lucifer.
Jag har en minne av att jag råkade lova min man att baka en kladdkaka idag.. hmm.. Wish me luck!
Så nu är det bara att googla recept..

Ikväll ska vi gå på bio och se The Bounty Hunter. Tror att den kommer vara skitrolig, men jag återkommer om det.

Juste, glömde berätta hans reaktion över det städade köket förra veckan. Han blev väldigt glad :)