2010-03-29
 11:58:51

Vart tog denna helg vägen?

I fredags efter jobbet åkte jag hem en snabbis för att duscha, byta om och packa min väska. Var hemma i kanske 30 min innan jag drog till syrran för att färga hennes hår och mysa med min lilla O. Vid 19 åkte jag till kista för att möta My för middag och bio. Vi såg Remember me. Det var bra, men sorglig. Jag tror My grina 3-4 gånger haha.

Efter bion åkte jag till Olearys för att möta C och några vänner som hade varit på Djurgårds matchen i globen. Djurgården vann så pojkarna var ju på topp. Olearys stängde 1 och då var vi inte redo för avsluta. Så jag och C hade efterfest. Vi vart 9 pers tror jag och hade jätte trevligt. Kom i säng 4. 

Lördag morgon vaknar jag 9 och kunde inte somna om. Vid 12 åkte jag till My för att hjälpa henne storhandla på Maxi. När jag kom tillbaka till C vid 14 så låg vi bara i sängen och mös och snackade skit. Somnade båda två vid 16 och vaknade 19.30 av att syrran ringde. Då lagade vi lite mat och kollade på en film som gick på 6an. Somnade vid 12 helt slut. - Av ingen anledning igentligen som att vi redan sovit bort hela dan!?

I Söndags så vaknade vi ganska tidigt, men låg ändå i sängen hela dagen. Jag lyckades ta mig ut ur lägenheten en sväng för att gå till Coop och inhandla lite städprylar. Sen städade vi hela lägenheten och tvättade. Vid 19 lagade jag mat och så kollade vi på wallander - vålnaden. Sen var denna helg över.

Men det är ju bara 3 1/2 dagars-vecka så det kommer gå fort till nästa helg!
2010-03-25
 13:51:44

Jag har mina ljusa stunder

Innan jag drog från C imorse så var jag en ängel och städade hans kök. Det var fullt med disk och smulor överallt. (Städning av hela lägenheten får bli i helgen)

Så nu väntar jag bara på att han ska sluta jobbet och komma hem till ett städat kök.   

Jag återkommer med hans reaktion.

2010-03-25
 09:32:29

100325

Igår efter jobbet åkte jag hem och la mig på soffan. Efter 30 min var jag rastlös. Tror att det beror på att jag alltid gör något på kvällarna. Och igår vart ju inget undantag igentligen. Efter middagen så klippte mamma mig, sen vart det ansiktsmask och en långdusch. Sen åkte jag och hämtade upp C på stationen när han kom från matchen och så åkte vi hem till honom så sov jag där. -Mys.

Idag ska jag till honom igen, då ska vi käka tacos =) Mums.

Det är ju även lön idag, tjiho! Jag veet att jag måste verkligen komma igång med mitt sparande igen, men det är ju så mycket roligare att shoppa. Fast om vi någonsin ska kunna flytta ihop så kanske jag borde införa köpstopp. hmm, dilemma..
2010-03-24
 13:44:03

myskväll

Idag är första dagen på länge som jag inte har något planerat ikväll. Och det känns så jävla bra. Antingen så tränar jag, träffar C eller träffar någon vän. Men inte ikväll. Jag ska ha en myskväll. Forhoppningsvis så kommer mamma klippa mig (har inte klippt mig på 6 månader!), och så tänkte jag lägga en ansiktsmask, fixa tånaglarna (dom behöver lite ny färg) och bara ta hand om mig själv.

2010-03-24
 13:42:46

Sandra fixar.

Sitter på jobbet under fikarasten när min telefon på andra sidan kontoret börjar tjuta. Igen. Samma sak hände i måndags. Det står ISDN fel på displayen och då fungerar inte en telefon i hela huset.

Jag får börja med att sno en säljares telefon så jag kan ringa till våran kontakt på företagstelefoner som i sin tur får ringa till tele 2 för att felanmäla samt få en vidarekoppling av telefonerna till fabriken. Men det enda han får göra är att göra en felanmälan. Vidarekoppling måste jag fixa genom att faxa till dem. EH? Ligger telefonerna nere så ligger faxen nere. Men jag fick iallafall göra en vidarekoppling per telefon.

En timme efter att växeln gick ner så kom den igång igen – bara sådär. Samma sak som i måndags. Helknäppt. Så vidarekopplingen hann inte ens gå igenom. Men nu fungerar allt som det ska igen. TJIHO!

2010-03-24
 13:42:08

Gym?

Skrev ju att jag ville börja gymma. Jag vill även gruppträna – yoga, pilates, afrodans.

Allt detta finns i sollentuna simhall. Men grejen är den att om jag bestämmer mig för att gå med det, så måste jag ändra om i mitt dagliga schema. Hua.  

Just nu så tränar jag VG på tisdagar och torsdagar. Men jag skulle kanske kunna ändra det till  på onsdagar efter jobbet och gymma/gruppträning måndag och torsdag.

Jag måste fundera känner jag.

2010-03-24
 13:40:02

Tisdag 100323

I tisdags hade jag och C våran 2 månaders-dag. Det låter störtlöjligt med 2 månader. Det känns som att vi har varit tillsammans mycket längre än så, ett halvår minst. Det måste bero på att vi kännde varandra sen innan + att vi har hunnit göra en jävla massa ihop på dessa två månader. Vi hade ju bara varit ihop i 2 1/2 vecka innan vi drog till Egypten tillsammans.. Helt sjukt.

I tisdags var vi även på middag hos hans föräldrar som att hans pappa fyllde år. Det bjöds på wallenbergare och hemmagjord potatismos med svampsås. Mycket gott. Efter det körde jag bara hem C till sig och jag åkte hem till mig och somnade så fort huvudet nådde kudden.

I går var det träning som gällde. Jag har tröttnat så fruktasvärt mycket på vattengympan. Jag vill börja gymma istället! VG är jätte bra för mig och min värk i kroppen, det vet jag. Men det är ju såå tråkigt.

2010-03-24
 13:38:58

Ska man börja om från början!?

Tänkte testa att börja blogga igen.. Hua.

Wish me luck!